На стадіоні «Буковина» сталася «сутичка» між вболівальниками та поліцією (фото, відео)

29.07.2017

буковина_навчання2

Щоправда, відбулася вона не під час футбольного матчу, а у рамках навчань правоохоронців.

Невдовзі на території Чернівецької області розпочнеться черговий сезон футбольних матчів. Задля забезпечення правопорядку і безпеки громадян на спортивних заходах, 26 липня поліцейські відпрацьовували тактику своїх дій у різноманітних ситуаціях.

Під час навчання між собою взаємодіяли понад 100 правоохоронців: поліцейські особливого призначення, патрульної поліції, обласного Управління поліції охорони, двох відділень та відділу поліції у Чернівцях.

До інсценованих порушників громадського порядку правоохоронці вжили відповідні заходи. Основне завдання полягало в тому, щоб заспокоїти та ізолювати «хуліганів» від інших громадян. У випадках протиправної та агресивної поведінки «вболівальників», поліцейські демонстрували свої вміння та навички володіння практичними прийомами. У надзвичайних ситуаціях правоохоронці застосовували спецзасоби та надавали один одному відповідну взаємодопомогу, – повідомляє відділ комунікації поліції Буковини.

Висновок тренування був однозначним: поліцейські професіонально спрацювали та виконали всі поставлені перед ними задачі.

буковина_навчання1

буковина_навчання3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи