Чиновники ігнорують проблеми мешканців будинку на Університетській, який затоплює після кожної зливи (відео)

27.07.2017

парк_потоп

Останні зливи у Чернівцях змусили мешканців старовинного будинку в самому центрі Чернівців податись із листами до усіх інстанцій та комунальних служб. Дощова вода водоспадом стікається у підвал будинку. Там знаходяться речі мешканців. Сама споруда зведена без фундаменту, тому городяни бояться, що через підтоплення почнуть руйнуватись стіни. Останню заявку подали до свого ЖЕКу№6 17 липня. Однак, відтоді, жодних зрушень, – повідомляє acc.cv.ua

Мешканці кажуть, що на внутрішньому подвір`ї їхнього будинку було два люки, однак фірма, яка розташована поруч, закрила один зі стоків, бідкаються люди. Крім того, зливова мережа може забиватись листям, її ніхто не чистить, а в самому підвалі дірява каналізаційна труба. Жителі кажуть, що самотужки побудували на подвір`ї палубу, щоб стримувати воду і постійно прибирають листя. Та вже не можуть більше терпіти Ніагарський водоспад у своєму під`їзді.

Лідія Анциперова, мешканка будинку: Вся маса тече, вода просякає у стіни нашого будинку – будинок руйнується. Ми звернулись до всіх інстанцій, але так все ці залишилось. Комунальним службам треба виконувати їхні обов’язки так, як прописано у їхніх статутах.

Лариса, мешканка будинку: Робили заявку в ЖРЕП, прий шлидва сантехніки, сказали. Що нічого вдіяти не зможуть, порадили робити нову заявку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи