Лещенко радить буковинцям вимагати відкликання Бурбака

19.07.2017

лещенкоНардеп Сергій Лещенко вважає, що необхідно вимагати відкликання Бурбака. Про це він повідомив під час прес-конференції у Чернівцях.

«Чим відрізняється Бурбак від інших 400 депутатів? Бурбак – керівник фракції, яка входить до коаліції. Порядок денний Верховної Ради визначаємо не ми, не 400 нардепів, а всього навсього 5-6 людей у всьому парламенті. І серед них – Бурбак, – каже С. Лещенко. – Максим Бурбак – представник буковинців у Раді, він – голова фракції. Він може визначати, що потрпляє на голосування у парламенті. Та якщо Максим Бурбак не чує громаду, то його треба більше не вибирати і вимагати відкликання».

Окрім цього, за словами Сергія Лещенка, компанія, яка контролює магазини «Дьюті-Фрі» у аеропорту «Бориспіль», належить бізнес-партнерам Бурбака.

«Цікава історія, у час, коли Бурбак був міністром інфраструктури, проводили так званий тендер в аеропорту «Бориспіль». Аеропорт «Бориспіль» – міжнародні ворота України, де щодня величезний пасажирообіг, – наголосив нардеп.  От у цьому тендері на всі магазини «Дьюті-Фрі», тобто без митної торгівлі, виграла одна компанія – БФ-груп. Вона належить бізнес-партнерам Бурбака та Іванчука. Ця компанія тепер контролює всі магазини «Дьюті-Фрі» у аеропорту. А міжнародну компанію Дю-фрей, яка також брала участь у тендері, просто викинули як сміття і віддали своїм», – розповів нардеп.

«Прикро, що такі люди, ставши міністрами, проводять свої фірми, а ставши депутатами, – захищають корупційні інтереси, які сконцентровані у їхній політичній силі», – підсумував Лещенко.

Джерело: “Чернівецький промінь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини