У Києві судять беркутівця з Чернівецької області (відео)

18.07.2017

11Печерський райсуд Києва обирає запобіжний захід затриманому напередодні «беркутівцю» Богдану Мельнику. Закидають йому незаконне затримання та побиття активістів Автомайдану в січні 2014 року.

Півтора року переховувався від правосуддя екс-беркутівець Богдан Мельник. Провадження проти кількох силовиків відкрили ще у лютому торік, однак затримати «беркутівця» вдалося лише у липні цього року. Як повідомив слідчий ГПУ Артем Яблонський, це була спецоперація СБУ та ГПУ.

У результаті Мельника затримали 15 липня близько 22:00 в місті Новодністровськ (Чернівецька обл.)

Правоохоронці з’ясували, що чоловік мешкав із батьками, і навіть працевлаштувався різноробочим у приватній фірмі. Після затримання фігурант заявив, що не знав про відкрите проти нього провадження, жодні папери на адресу його чи його батьків не надходили. Відтак, Мельник заявив, що затримання стало для нього абсолютною несподіванкою, – повідомляє “5 канал”.

А от правоохоронці кажуть, що встановити його місцезнаходження було нелегко, адже чоловік не має власної родини та дітей, не працевлаштовувався офіційно та не заповнював жодних офіційних паперів.

Що відповів на це підозрюваний та як проходить засідання суду – дивіться в сюжеті:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини