Рятувальники оприлюднили деталі зіткнення “Спрінтера” та пасажирського автобуса (відео)

18.07.2017

8

В автобусі перебувало 56 пасажирів.

17 липня о 20:25 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у місті Чернівці на вул. Галицький Шлях. Для надання допомоги на місце події було направлено пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Прибувши за викликом, рятувальники побачили, що у результаті зіткнення двох автівок – мікроавтобуса «Mersedes Sprinter» і рейсового автобуса «Van Hool» – рейсовий автобус з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом, а водія «Mersedes Sprinter», за кермом якого перебував 43-річний житель міста Чернівці, було викинуто на проїжджу частину та притиснуто автомобілем.

Чоловіка забрали лікарі швидкої медичної допомоги, однак врятувати життя йому не вдалося.

В іншому автобусі сполученням м. Аахен (Німеччина) – м. Кишинів (Молдова) перебувало 56 людей, усі громадяни Молдови.

Пасажири та травмована стюардеса змогли самі покинути авто, а двох водіїв у результаті ДТП було затиснуто всередині салону.

Рятувальники за допомогою спеціального інструменту розтиснули потерпілих із автобуса та передали медикам. Усіх 3-ох травмованих госпіталізували у Чернівецьку обласну клінічну лікарню. Після цього надзвичайники розпилили та прибрали дерево, з яким зіштовхнувся рейсовий автобус, і здійснили змив паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини.

Всього для надання допомоги від Управління ДСНС України у Чернівецькій області залучалося 3 одиниці техніки та 10 рятувальників, – повідомляє Прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

9

10

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини