«Народний фронт» проміняв смерть людей під час Революції Гідності на корупційні потоки, – Сергій Лещенко

18.07.2017

лещенко

Останніми днями «Народний фронт» активізував інформаційні атаки на народного депутата Сергія Лещенка. Зокрема, йому знов згадали минулорічну історію щодо придбання ним квартири у Києві.

Рупором партійної пропаганди цього разу виступив лідер парламентської фракції «фронтовиків» Максим Бурбак.

На думку самого ж Лещенка такі нападки на нього викликані тим, що він відкрито та аргументовано звинувачує партійних босів «Народного фронту» у корупції. Про це він сьогодні заявив на брифінгу у Чернівцях.

«Це пов’язано з тим, що особисто мною було, фактично ініційоване кримінальне провадження основного спонсора «Народного фронту» і Бурбака Миколи Мартиненка Зараз він обвинувачений по одному кримінальному провадженню. На підході ще два. Слідство відносно нього ведеться в Швейцарії, Австрії, Чехії.

Тому для мене ця історія з квартирою – це анекдот з бородою. Тобто його можна розказувати, але вже нікому не смішно тому, що ця історія себе вичерпала і коли не має аргументів що протиставити моїм словам про їхню корупцію, вони дістають з шухляди цю гнилу тему та переключають увагу на цю маячну, яка померла у Печерському суді міста Києва, який визнав, що у моїх діях не має ознак правопорушення, а Генеральна прокуратура закрила кримінальне провадження за відсутності складу злочину», – зазначив нардеп.

На думку Сергія Лещенка за три роки перебування при владі «Народний фронт» фактично розміняв свій мандат довіри на конкретні корупційні потоки, поставив смотрящих над цілими галузями промисловості. А такі люди як Яценюк, Мартиненко, Поляков, Іванчук, Бурбак створили цілу систему партійної кругової поруки.

«Я для них не просто подразник, адже я роблю конкретні заяви про конкретні злочини. Звичайно вони будуть атакувати мене, тому що я створюю для них проблеми. Я не згоден з тим, що людські голоси, а тим більше людські смерті на Майдані були розміняні на декілька корупційних потоків для «Народного фронту», – підсумував Сергій Лещенко.

 

 

Коментарі
  • Такі як Лещенко не дають творити беззаконня Народному фронту, тому зрозуміло, що він буде подразником. А Бурбак лиш те й може, що через камери погрожувати і виправдовуватись, більше нічого

  • чим більше відкривається кримінальних впроваджень на нардепів Народного фронту, тим швидше вони шукають “цапа-відбувайла”, щоб хоч когось звинуватити. а тут Лещенко активіззувався. Все він правильно робить

  • а хто сподівався на те, що партія кулявлобного прийде до влади заради українців?) головне, що зараз можуть прикрити свій бізнес, а те, що сотні гинули за Революцію – їм наплювати

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини