На Путильщині люди намагались “відбити” контрафактні цигарки. Прикордонникам довелось застосувати зброю

26.06.2017

625 червня в Путильському районі організатори протиправної діяльності, залучивши близько 70 людей, спробували заблокувати прикордонний наряд відділу «Селятин», аби відбити 18 ящиків сигарет, які прикордонники виявили на державному кордоні. Для блокування дій прикордонного наряду вони також залучили жінок та дітей.

Лише за ці вихідні контрабандисти втратили сигарет та коштів на суму близько півмільйона гривень і така ситуація вкрай не до вподоби протиправним елементам.

Після чергового затримання прикордонниками 18 ящиків сигарет організатори протиправної діяльності спробували блокувати наряд, перекривши дорогу легковим автомобілем. Підбурений натовп з місцевого населення категорично відмовлявся пропустити прикордонний автомобіль з вилученим контрабандним товаром.

Кілька молодиків вдалися до радикальних дій та спробували силою витягти сигарети з транспортного засобу, у зв’язку з цим прикордонний наряд змушений був здійснити кілька попереджувальних пострілів з табельної зброї.

На місце події разом із піднятими прикордонними резервами прибули представники Національної поліції. Спільними діями прикордонний наряд розблокували.

За даним фактом направлено повідомлення до правоохоронних органів про виявлення ознак кримінальних правопорушень за ч. 4 ст. 345 ККУ (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), – повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини