У Чернівцях відкрилася фотовиставка присвячена Антарктиді

25.06.2017

21 червня у «Найкращій кав’ярні на розі Університетської та Сковороди» відкрилася виставка фоторобіт, присвячених Антарктиді.

30

Автором цих досить незвичних для Чернівців фото є науковець Ігор Гвоздовський – фізик-оптик, кандидат фізико-математичних наук.

28

Працюючи на найвищому континенті Землі більше двох років, дослідник знімав на фотокамеру його багатогранність, дуже особливі красу та життя. Фотографії Ігоря Гвоздовського – це захоплений, здивований, замилуваний погляд людини, яка щомиті відкриває для себе свою прекрасну планету. Антарктичні пейзажі, рельєфи, водна поверхня, небо, кольори, відтінки, гра світла і тіні – усе це зачаровує. Крім того, більшість фотографій сюжетні: в них зафіксовані миті життя мешканців Антарктиди, які могли б розвинутися в окремі більші історії, як новела у роман. Очевидно, що про кожне своє фото автор міг би розповісти чимало цікавого. Зрештою, у глядачів народяться і свої версії, буде про що поміркувати і поспілкуватися за літнім коктейлем чи філіжанкою запашної кави, чашкою вишуканого чаю.

31

27

29

Виставка триватиме упродовж літа і час від часу буде оновлюватися іншими фото, яких в арсеналі Ігоря Гвоздовського досить багато.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини