Суд виправдав заступника директора технікуму, який незаконно виписував собі премії

25.06.2017

суд

У Чернівецькій області суд звільнив від кримінальної відповідальності заступника директора технікуму, якого звинувачували у зловживанні службовим становищем у частині незаконного нарахування премій собі та іншим керівникам навчального закладу.

Як зазначається у відповідному судовому рішенні, яке оприлюднене в Єдиному реєстрі судових рішень, 6 червня 2017 року до Кіцманського районного суду надійшло клопотання від прокурора Кіцманської місцевої прокуратури про звільнення від кримінальної відповідальності обвинуваченого у зв’язку із передачею його на поруки, – повідомляє molbuk.ua

Зазначається, що заступник директора Кіцманського технікуму Подільського ДАТУ підозрюється у розтраті державних коштів шляхом виплати керівникам закладу та собі особисто премій, періодичність та розмір яких суперечить чинному законодавству.

Окрім того, обвинувачений вчинив кримінальне правопорушення – складання та видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів та внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей.

Трудовий колектив Кіцманського технікуму звернувся до суду з клопотанням про передачу їхнього керівника на поруки цьому колективу. Зі свого боку колеги обвинуваченого беруть на себе зобов’язання здійснювати заходи виховного характеру, спрямовані на недопущення вчинення ним нових злочинів.

Суд задовольнив клопотання про взяття обвинуваченого на поруки, а також закрив кримінальне провадження за підозрою обвинуваченого у скоєнні кримінальних правопорушень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини