У Глибоці чоловік напав з ножем на свого гостя

24.06.2017

ніжПравопорушнику загрожує позбавлення волі до восьми років.

22 червня каретою швидкої медичної допомоги до районної лікарні було доставлено 48-річного місцевого жителя. Лікарі у чоловіка діагностували проникаюче поранення грудної клітини.

До медичного закладу відразу виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що потерпілий перебував в гостях у свого знайомого. Після чого між чоловіками виникла суперечка, в ході якої господар будинку завдав своєму гостю ножове поранення.

Слідчі встановили особу-порушника. Ним виявився 36-річний житель районного центру. Зловмисник вже потрапляв в поле зору правоохоронців.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо оголошення правопорушнику підозри у вчиненні злочину та обрання йому міри запобіжного заходу.

За даним фактом призначено низку експертиз. Тривають слідчі дії, – повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини