САП відкриє справу проти нардепа з «Народного фронту» Пашинського

22.06.2017

пашинськийСуд зобов’язав Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру (САП) відкрити кримінальне провадження щодо народного депутата Сергія Пашинського та ще кількох посадовців. Таким чином суд задовольнив позов одного зі співвласників Житомирської кондитерської фабрики “ЖЛ” Дениса Долинського.

Своїм рішенням Печерський суд міста Києва зобов’язав САП невідкладно відкрити кримінальне провадження та внести відомості до ЄРДР щодо народного депутата від “Народного фронту” Сергія Пашинського, заступника міністра юстиції Павла Мороза, колишнього начальника Управління поліції в Житомирській області Валерія Рудика та ще кількох посадовців.

Пашинський АваковКримінальна справа стосується рейдерського захоплення Житомирської кондитерської фабрики “ЖЛ” на початку 2016 року. В організації розбійного нападу та захоплення фабрики звинувачують Сергія Пашинського та міністра МВС Арсена Авакова. Зазначимо, що і Пашинський, і Аваков є членами партії “Народний фронт”.

Раніше слідством було встановлено, що в ході скоєння вказаного злочину Міністерством юстиції було вчинено низку незаконних дій. До справи причетний ще один член “Народного фронту” міністр юстиції Павло Петренко. Міністра звинувачують у наданні незаконних наказів своїм підлеглим щодо видалення підприємства з реєстру юридичних осіб, протизаконній зміні даних про власників та директора фабрики. Також Петренка та його зама Павла Мороза підозрюють у незаконних діях з реєстрами права власності.

Колишнього очільника поліції Житомирської області Валерія Рудика звинувачують в організації розбійного нападу на територію Житомирської кондитерської фабрики та незаконному заволодінні чужим майном. В ефірі одного з політичних шоу працівниця фабрики розповіла, що в приватній розмові Рудик зізнався, що захопити фабрику йому наказав особисто міністр МВС Аваков, – повідомляє ua1.com.ua 

Нагадаємо раніше одіозний депутат з «Народного фронту» Пашинський підстрелив людину.

Коментарі
  • Ця “кулявлобна ” бригада тримається тільки на Авакяні. Як тільки його приберуть почнуть їх саджати.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини