Прокуратура домоглась суворішого покарання для винуватця ДТП

22.06.2017

грати 2014Прокуратура Чернівецької області довела у суді апеляційної інстанції, що винуватець дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якої  буковинка отримала тяжкі тілесні ушкодження, має понести суворіше покарання.

Так, 30 грудня 2016 року 18-річний житель Герцаївського району Чернівецької області керуючи транспортним засобом марки «BMW-530» у стані алкогольного сп’яніння, допустив зіткнення із зустрічним автомобілем марки «Ford Fiesta», який рухався  по вул. Винниченка в м. Чернівці. Жінка, яка перебувала за кермом даного автомобіля одержала тяжкі тілесні ушкодження, а саме розрив селезінки.

Крім цього, в результаті вказаної дорожньо-транспортної пригоди легкі тілесні ушкодження одержали водій та пасажир ще одного автомобіля.

За скоєне Першотравневий районний суд м. Чернівці призначив винуватцю ДТП покарання у виді 3 років позбавлення волі.  Водночас, на підставі ст.75 КК України його було звільнено від відбування призначеного покарання з іспитовим строком на  2 роки.

Прокуратура Чернівецької області з вказаним  рішенням категорично не погодилась та подала апеляційну скаргу.

Апеляційний суд Чернівецької області підтримав принципову позицію прокуратури, скасував рішення суду першої інстанції та призначив обвинуваченому остаточне покарання у виді 3 років позбавлення волі, – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини