На Південно-Кільцевій згорів ресторан (фото, відео)

22.06.2017

5Будівля ресторану спалахнула вдосвіта, близько 4 ранку. Про це повідомили очевидці у мережі Фейсбук.

Попередньо, в патрульній поліції Чернівців зазначили, що поблизу місця пожежі знаходився автомобіль, який небайдужі чернівчани відштовхнули від місця пожежі.

У прес-службі Управління ДСНС України у Чернівецькій області  повідомили, що на момент виявлення пожежі очевидцями, вогнем вже було повністю охоплено дерев’яний літній майданчик ресторану, де виникла пожежа, та покриття будівлі, на яке перекинулося полум’я з альтанок. Швидкому розповсюдженню вогню сприяло те, що конструкції літнього майданчика були дерев’яними.

До того ж, існувала загроза подальшого розповсюдження полум’я на поруч розташовані будівлі. До ліквідації пожежі залучалися рятувальники Групи пожежогасіння Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, державної пожежно-рятувальної частини № 1 та державної пожежно-рятувальної частини № 2 міста Чернівці у складі 23 чоловік особового складу на 8 одиницях техніки.

Протягом години пожежу було локалізовано та ліквідовано на площі 475 кв.м. У результаті вогнем знищено літній майданчик ресторану, пошкоджено перекриття, покриття сусідньої будівлі, на яку перекинулася пожежа.

Завдяки діям пожежно-рятувальних підрозділів від вогню було врятовано приміщення, в якому розташовувалися стоматологія та аптека, та будівлю ресторану. Причина пожежі встановлюється.

6

7

8

9

10

12

13

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини