У Чернівцях в тролейбусі лопнуло колесо. Травмовано пасажирку

21.06.2017

тролейбусСьогодні зранку біля залізничного вокзалу у тролейбусі лопнуло колесо і підкрильником травмувало ногу пасажирці. Про це на своїй сторінці в мережі «Фейсбук» повідомив міський голова Олексій Каспрук.

«Маємо ЧП. Біля залізничного вокзалу у тролейбусі №302 (шкода 14 тр, 1989 року випуску) на третьому маршруті на ходу лопнуло колесо, підкрильником пасажирці травмувало ногу. Ще три жінки отримали забої. На місці працює швидка допомога, служба безпеки руху ЧТУ. Причини аварії встановлюються», – написав він.

Але навіть таку жахливу ситуацію міський голова примудрився цинічно використати для чергового протистояння з депутатами.

«Наслідки цього ЧП могли бути гіршими. Чернівці і чернівчани потребують безпечного громадського транспорту, нових тролейбусів і маршруток! Стояв і стоятиму на цій позиції!», – написав мер, натякнувши на вже розігнану підконтрольними йому ЗМІ тему, що депутати нібито проти оновлення тролейбусного парку ЧТУ.

Нагадаємо нещодавно, підконтрольний меру тендерний комітет саботував закупівлю нових тролейбусів для Чернівців.

А на останній сесії депутати виділили 60 мільйонів гривень на закупівлю нових тролейбусів.

 

Коментарі
  • Як тільки мова має йти про нові тролейбуси, так одразу щось трапляється зі старими. Олексій Павлович, вам чернівчан не шкода? Чому чернівчани мають бути жертвами заради вашої вигоди??

  • це свідчить про те, що в ЧТУ навіть не напрягаються перевіряти тролейбуси перед початком робочого дня. А Каспрук так хоче нових тролейбусів, чи-то чергового відкату за оформлений кредит на них, що готовий пожертвувати людьми. Цинічний кулявлоб

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини