Через аварійну трубу центр Чернівців може залишитися без газу

21.06.2017

газ

На вулиці Головній склалася вибохонебезпечна ситуація через витоки газу з аварійної труби. Вартість ремонтних робіт становить від 2 до 4 мільйонів гривень, але у  «Чернівцігазу» не має на це коштів.

В результаті проведення технічного обстеження газових мереж, вчора, 20 червня, працівниками ПАТ «Чернівцігаз» були виявлені витоки газу на газопроводі-вводі низького тиску за адресою вул. Головна, 41. Силами аварійної служби підприємства виток газу було ліквідовано та проведено заміну газопроводу-вводу до будинку за вказаною вище адресою.

Подальше обстеження розподільчого газопроводу на ділянці вздовж вулиці Головної показало, що близько 200 метрів даного газопроводу знаходиться в аварійному стані, – повідомляє прес-служба ПАТ «Чернівцігаз».

Ерозія газопроводу спричинює численні витоки газу, ліквідація яких вимагає повної заміни пошкодженої ділянки газової мережі. Орієнтовна вартість робіт та матеріалів із заміни газопроводу може складати від 2 до 4 млн. грн. Кошти на заміну газопроводу в тарифі ПАТ «Чернівцігаз» не передбачені.

За умови підтвердження попередніх даних обстеження, без газу може залишитись значна ділянка центральної частини міста, де проживає близько 2000 споживачів блакитного палива.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини