Бурбак хоче зупинити агресію Путіна парканом з сітки рабиці

21.06.2017

стіна_Яценюка

Днями, виступаючи з високої трибуни Верховної Ради, лідер парламентської фракції «Народний фронт» і наш земляк Максим Бурбак захоплююче розказував, як триває зведення захисного валу на кордоні з Росією.

Суть його пафосного та полум’яного спічу зводилася до того, що ніхто не дасть очорнити проект, який у народі жартома прозвали «стіною Яценюка», та применшити керівну роль у його реалізації, власне, самого «Народного фронту». Ну і звісно нардеп закликав колег не бути жлобами та вже зараз і негайно виділити на стіну ще 670 мільйонів гривень.

Аби бути більш переконливим, Максим Юрійович навіть продемонстрував парламентарям гарно зрежисоване та добре змонтоване відео, так званих, захисних споруд та прикордонників в окопах.

Та після перегляду цього ролику закрадається думка, якщо те, що нам показали це і є той грізний європейський вал про який з піною у рота розпинався Бурбак, то розмови про те, що російські війська спокійно можуть захопити Київ не виглядають вже й такими фантастичними.

Максим Юрійович у нас, звісно, відомий військовий стратег. У 2014 році він трохи покерував понтонними військами і навіть встиг зробити декілька світлин себе коханого у камуфляжі. Та якщо він збирається «зупиняти імперську агресію Путіна» парканом, який чимось схожим на сітку рабиця, яку можна перекусити звичайними китайськими плоскогубцями, то пора пакувати валізи та емігрувати кудись в Австралію. Бо там тепло, є кенгуру, страуси, не має стратега Бурбака і російських танків, яким ця стіна у її нинішньому вигляді до лампочки.

Та перш ніж це робити, хочеться запитати – невже на кволий паркан простенькі окопи та декілька оглядових башт і витратили 800 мільйонів бюджетних коштів?

Закрадається підозра, що певна їх частина пішла на будівництво потужного паркану, яким лідер«Народного фронту» Арсеній Яценюк огородив свій маєток.паркан_Яценюк

Тож,  всі його пишномовні заяви Бурбака про те, що треба зміцнювати кордон, щоб Путін не прийшов – це всього лише димова завіса, якою намагаються прикрити зловживання уряду Арсенія Петровича при будівництві стіни на кордоні з Росією. За великим рахунком вона так і не розпочалося, а все що нам показують це таке собі потьомкінське селище зроблене спеціально для телекамер. А тому усі плани по завершенню будівництва у 2018 році можна сміливо викидати у смітник. Шкода лише, що винних у тому, що відбулося не покарають.

Загалом же ця ситуація чітко показує, хто любить гроші та самопіар, а хто, насправді, дбає про безпеку своєї країни. Туреччина за три роки звела 700 кілометрів бетонного муру на кордоні з Сирією. А те, що набудували Яценюк з Бурбаком і без Путіна зімне любий трактор та поїде собі далі….

Захар Подкидишев, для рубрики «блоги»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини