Розпорядження Каспрука про призначення директорів департаментів оформлялися заднім числом, після того як кандидати «пройшли співбесіду» у Бурбака (фото, відео)

19.06.2017

розпорядження

Під час свого сьогоднішнього брифінгу мер Олексій Касапрук повідомив, що розпорядження про призначення Степана Руденка директором Департаменту економіки, Ярослава Городенського директором Департаменту містобудівного комплексу та Володимира Бабчука начальником служби «АДС 0-80» він, нібито, підписав у п’ятницю протягом робочого щодня.

Водночас депутат міської ради від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей стверджує, що інформація міського голови не відповідає дійсності: розпорядження були оформлені сьогодні заднім числом, після того як кандидати на посади у п’ятницю пізно ввечері «пройшли співбесіду» із однопартійцем Каспрука та головою парламентської фракції «Народний фронт» Максимом Бурбаком.

Про це Бешлей написав на своїй сторінці у facebook

«Отримав чергове підтвердження того, що мер, Олексій Каспрук, несамостійний у прийнятті рішень!

16 червня, в минулу п’ятницю, на сайті міської ради з’явилася інформація про призначення директором департаменту економіки Степана Руденка, директором департаменту земельних відносин Ярослава Городенського, а також про переведення Володимира Бабчука на посаду директора АДС «0-80».

Однак ця інформація на той час не відповідала дійсності, адже не було оформлено жодних розпоряджень про їх призначення.

Лише після того, як у п’ятницю ввечері в одному із кабаків Бурбак провів співбесіду із кандидатами на керівні посади, то тільки сьогодні зранку були завізовані, проштамповані мокрою печаткою та зареєстровані в журналі реєстрації кадрові розпорядження. Звісно, заднім числом

Тому виходить, що містом управляє керована маріонетка!», – йдеться у дописі депутата.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини