Члени виконкому теж проти призначення Кушнірика

19.06.2017

Кушнірик

Судячи з усього члени виконавчого комітету Чернівецької міської ради теж далеко не у захваті від сумнівного призначення на посаду директора Департаменту ЖКГ екс-регіонала Ярослава Кушнірика.

Такий висновок можна зробити з того, що минулого тижня вони відмовилися голосувати за включення Кушнірика до комісії з визначення перевізників на міських автобусних маршрутах та до конкурсної комісії з облаштування Центральної площі.

Логіку членів виконкому зрозуміти можна, адже це одіозне кадрове рішення мера Олексія Каспрука викликало значний резонанс у суспільстві та спротив громади міста. Проти призначення Кушнірика висловилися усі депутатські фракції Чернівецької міської ради.

Більше того, одразу ж з’ясувалося, що призначення Кушнірика відбулося, м’яко кажучи, незаконно. Спершу Кушнірика призначили радником Каспрука, швиденько зарахували до кадрового резерву, а вже наступного робочого дня без проведення конкурсу, як того вимагає законодавство, зробили директором департаменту.

У свою чергу, члени виконкому чудово розуміють, що керівник, який обіймає свою посаду на пташиних правах, не має права входити до складу комісій, які вирішують важливі питання життєдіяльності міста.

Щоправда, історія з Кушніриком нічому не навчила Каспрука, адже він і надалі продовжує таємно призначати керівників. Зокрема, у п’ятницю без конкурсу були призначені нові керівники Департаменту містобудівного комплексу та Департаменту економіки.

Андрій Тисовський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини