Адвоката-хабарника взяли під варту

16.06.2017

гроші_наручники

Адвокату, якого правоохоронці затримали після одержання неправомірної вигоди, повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 27, ч.3 ст. 369 КК України (зловживання впливом; підбурення до надання неправомірної вигоди  службовій особі, яка займає відповідальне становище) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з альтернативним запобіжним заходом у вигляді застави  (128 тис. грн.).

Адвокат переконав громадян, що за певну суму, яку в якості неправомірної вигоди він передасть суду, буде прийнято рішення про повернення грошових коштів, вилучених у них при складанні адміністративного протоколу щодо порушення правил про валютні операції, – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

13.06.2017 слідчі прокуратури Чернівецької області, спільно з співробітниками Управління захисту економіки, затримали  адвоката після одержання 3200 гривень неправомірної вигоди від одного з учасників адміністративного провадження. Напередодні інший громадянин надав адвокату 8000 гривень в якості неправомірної вигоди.

Досудове розслідування триває.

Коментарі
  • Вчора депутати рідного міста заблокували прийняття рішення по будівництву нового басейну за державні кошти, а ви затримуєте пристарілого адвоката за 3200 грн…я просто в шокові…

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи