На Буковині брат вбив брата через гроші переслані з Росії (відео)

03.06.2017

1-наручники

Надвечір 1 червня до Сторожинецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області надійшло повідомлення, що у селі Стара Жадова у будинку виявлено понівечений труп господаря.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та експерт судово-медичної експертизи. Оглянувши потерпілого, поліцейські побачили численні тілесні ушкодження, які вказували на те, що чоловіка було жорстоко вбито.

Одразу ж на місце злочину виїхало керівництво Сторожинецького відділу поліції, ГУНП в Чернівецькій області, а також прокуратури Чернівецької області.

Потерпілий – 61-річний непрацюючий місцевий житель, раніше судимий. У місцях позбавлення волі чоловік провів близько 18-ти років.

Оперативниками було відпрацьовано декілька версій вбивства та визначено коло осіб, котрі могли бути причетними до даного злочину, – повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Проведені оперативно-розшукові заходи дали свій результат: вже за дві години поліцейські встановили особу вбивці та його місцезнаходження.

За підозрою у скоєнні вбивства затримано зведеного брата загиблого – 53-річного місцевого жителя. Затриманий раніше вже був судимий за скоєння розбійного нападу.

Як розповів зловмисник, він дізнався, що потерпілий отримав грошовий переказ від їхнього молодшого брата з Російської Федерації і не поділився з ним. Через це у чоловіків виникла суперечка, в результаті якої чоловік наніс братові тілесні ушкодження, які були несумісні з життям.

За даним фактом Головним управлінням Національної поліції в Чернівецькій області відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Злочинцю оголошено про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. На даний час вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини