Бурбак провів овець на полонину

29.05.2017

бурбак1

Цієї неділі у Путилі відбулося традиційне свято виходу на полонину «Полонинська ватра».

Урочисто провести овець на полонину завітав і голова парламентської фракції «Народний фронт» Максим Бурбак. Щоправда, навіть лояльні до «фронтовиків» буковинські ЗМІ не звернули уваги на візит Максима Юрійовича і практично не висвітлили присутність його депутатського тіла на гуцульському святі.

Лише один місцевий сайт, який із захопленням реагує на кожен чих Максима Юрійовича, зробив репост його допису у фейсбуці.

Попри усі потуги, Максим Бурбак так і не  доріс до політика всеукраїнського рівня. Не допомогло йому і керування Міністерством інфраструктури і те, що земляк Арсеній Яценюк зробив його керівником фракції. Про що можна вести мову, якщо навіть не всі працівники партійної прес-служби знають, хто такий Бурбак і титрують його на відео прізвищем іншого депутата.

Та й на рідній Буковині Максим Юрійович вже всім встиг набриднути, якщо навіть провладні ЗМІ ігнорують його «бурхливу» діяльність. Тож, цього разу мешканцям Чернівецької області пощастило і їхні мізки не захаращували інформаційним сміттям про те, що Бурбак догнав, перегнав, посилив та поглибив.

Несподівано не пощастило мешканцям далекої Херсонщини.

На сайтах райцентрів Гола Пристань та Скадовськ з’явився ідентичний текст із описом того, як під мудрим партійним керівництвом Максима Юрійовича вівчарі зі своїми вівцями пішли на полонини в далекі гори.

Навряд чи, журналісти цих ресурсів їхали через всю Україну, аби зафіксувати Бурбака на фоні гарних карпатських краєвидів і донести цю важливу інформацію до своїх читачів. Скоріш за все, текст прийшов у рамках партійної розсилки. І з великою долею ймовірності можна припустити, що ще й за наші з вами гроші.

Якщо хтось забув, то нагадаємо, що парламентські партії отримують фінансування з державного бюджету. Гроші ці можна використовувати на висвітлення діяльності партії. Погодьтеся, просто таки чудовий привід за кошти платників податків повідомити мешканцям Херсонщини про візит якогось там Бурбака до невідомої Путили і таким чином покласти трошки живих державних грошей у потрібні кишені.

Тим більше що й сайти саме Херсонської області обрані невипадково – місцевий партійний осередок  «Народного фронту» очолює колишній чернівчанин, який разом з Бурбаком та Яценюком вчився на юрфаці ЧНУ, Ігор Пастух.

І нібито, всі мають бути задоволені: Бурбак трохи попіарився, місцеві «фронтовики» відмили трохи бюджетних коштів.

Хоча, насправді, зі сторони  досить убого виглядає, коли Бурбак і товариші навіть на такому дріб’язку намагаються заробити.

Зрештою, чому тут дивуватися – який рівень політика, такі і способи заробітку.

Захар Подкидишев

Фото з facebook-сторінки Максима Бурбака

Коментарі
  • А нічого дивного тут не має. “На чолі! отари завжди йшов головний БАРАН. В нашому випадку – це БУРБАК!!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини