Щоб працевлаштувати Кушнірика, Каспрук звільнив свого найближчого радника

26.05.2017

степан мера

Мер Чернівців Олексій Каспрук звільнив свого радника Степана Руденка для того, щоб мати можливість призначити члена Партії Регіонів Ярослава Кушнірика на посаду директора Департаменту житлово-комунального господарства, усупереч чинному законодавству, без конкурсу.

Минулої п’ятниці, 19 травня, Каспрук призначив Кушнірика своїм штатним радником. Для цього навіть довелося із цієї посади звільнити Степана Руденка.

Кушнірику одразу ж визначили розмір зарплати, виписали 50% надбавки до неї, і, навіть, мали провести, посадовий інструктаж.

Хоча, останнє ніхто і не збирався робити, адже призначення Кушнірика на посаду радника було фіктивним. Це робилося для того, щоб без конкурсу, шляхом переведення, призначити його на посаду директора департаменту ЖКГ.

Про це на вчорашньому пленарному засіданні сесії Чернівецької міської ради повідомив голова фракції «Рідне місто» Василь Продан.

Нагадаємо, що Олексій Каспрук призначив Степана Руденка штатним радником одразу ж після свого обрання.

Степан Руденко вважався другою наближеною особою до тіла Олексія Павловича після Ірини Карімової. Він постійно супроводжував Каспрука, і, навіть, носив, його велосипед.

Та незамінних людей, як виявляється не буває, тож у у намаганням прилаштувати Кушнірика, Карімова, яка вирішує всі питання у Ратуші, вирішила пожертвувати Степаном.

 

 

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини