Став відомий новий термін завершення ремонтних робіт на вулиці Богдана Хмельницького

23.05.2017

Каспрук бруківкаМинулого року мешканці багатостраждальної вулиці Хмельницького на обіцянки мера завершити ремонт до Дня міста у жовтні, жартували, що він не вказав рік. На жаль жарти виявились реальністю. Ремонт таки планують завершити до жовтня, але вже 2017-го року.

Виконком Чернівецької міської ради 22 травня оголосив тендер на завершення будівництва вулиці Богдана Хмельницького. Про це повідомив міський голова Олексій Каспрук під час понеділкового брифінгу.

 «Запрошую всіх підрядників, які якісно виконують роботи, взяти участь у цьому тендері і за кілька місяців закінчити цю вулицю», – сказав Каспрук.

Зазначимо, що згідно інформації про закупівлю, що розміщена на сайті Prozorro, орієнтовна вартість робіт становить майже 5 мільйонів 200 тисяч гривень.

Відповідно до тендерної документації, роботи мають проводитися по вулиці Хмельницького від будинку № 5 до вулиці Л.Толстого та від будинку № 29 до будинку № 30 на вулиці Хмельницького. Підрядник повинен вкластися у строк до 1 жовтня 2017 року, – повідомляє «Чернівецький промінь».

хмельницького

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини