Багаторічний лідер міського осередку «Партії Регіонів» Ярослав Кушнірик призначений директором Департаменту ЖКГ

23.05.2017

кушнірикПатріотичні сили, які на Буковині виступають проти екс-регіоналів, чомусь мовчать…

Як ми вже вчора писали одіозний регіонал завдяки домовленості Олексія Каспрука з Олегом Охотським очолив Департамент житлово-комунального господарства Чернівецької міськради.

Про це cам Ярослав Денисович щойно зізнався журналістам на сесії міськради, на якій він присутній вже як керівник Департаменту, а згодом підтвердив і офіційний сайт міськради

Нагадаємо вчора мер несподівано розкритикував діяльність Сергія Погореного, якого до цього захищав, та анонсував кадрові зміни у Департаменті ЖКГ. Його перевели на посаду начальника виробничо-технічного відділу управління житлового господарства департаменту.

Підконтрольні «Народному фронту» та Бурбаку ЗМІ, як і офіційний сайт міськради, чомусь не вказують, що Ярослав Кушнірик 15 років вірою і правдою служив Віктору Януковичу.

Ярослав Кушнірик, 1964 року народження, уродженець с. Старі Бросківці Сторожинецього району Чернівецької області, за фахом інженер-фізик.

Був одним із засновників Чернівецького міського осередку «Партії регіонів», який згодом довгий час очолював.

Декілька разів очолював міський штаб Віктора Януковича на виборах Президента України та «Партії регіонів» під час парламентських виборів.

Нагадаємо, що майже усі голови фракцій Чернівцької міськради негативно відреагували на таке призначення, особливо у світлі боротьби «Народного фронту», Бурбака та Каспрука з реваншем екс-регіоналів у Чернівцях.

 

Коментарі
  • Чудны дела твои Господни… Кушнирык – Охотский- НФ…. в итоге ЖКХ накроется медным тазом и кто-то следующий настучит Кушнирыку по фейсу

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини