Для розповсюдження брехні про Чернівецьку міськраду «Народний фронт» купує ефіри на центральних телеканалах?

19.05.2017

каспрук_еспресо

Партія «Народний фронт» продовжує масовану інформаційну атаку на Чернівецьку міську раду.

Намагаючись прикрити безгосподарність та бездіяльність міського голови Олексія Каспрука, його однопартійці намагаються донести до громади викривлену думку про те, що міська рада, нібито, заважає працювати меру.

Зважаючи на той факт, що похвалитися хоча б якимись досягненнями перед чернівчанами «Народний фронт» не може, а рівень підтримки цієї партії серед мешканців столиці Буковини наближений до нуля, то у хід пішли старі перевірені страшилки про жахливих регіоналів, які всім заважають жити.

Месіджи лідера парламентської фракції «Народного фронту» Максима Бурбака про, нібито, реванш екс-регіоналів у сесійній залі Ратуші та уявну профірташевську більшість сумлінно озвучували його однопартійці, а згодом так само сумлінно тиражували лояльні до «Народного фронту» буковинські ЗМІ.

Однак, для створення потрібного «фронтовикам» інформаційного фону цього виявилося замало, тож було вирішено долучати і всеукраїнські мас-медіа.

Зокрема, вчора Каспрук був в ефірі телеканалу «Еспресо.TV» де ледь не слово в слово повторив темники Бурбака.

Щоправда, Олексій Павлович забув сказати, що реванш регіоналів у Чернівцях відбувся завдяки йому. Адже саме Каспрук набрав у свою команду людей з колишньої команди Віктора Януковича.

Та у даному випадку це не головне, бо чітко простежується тенденція роботи «Народного фронту» на найближчі місяці. Вони будуть скуповувати газетні шпальти, теле- та радіоефіри, замовляти статті в інтернет-медіа. І все це для того, аби бомбувати населення месіджами Бурбака.

Для цього дехто навіть вирішив наступити собі на горло. Принаймні, як нам стало відомо, Олексій Каспрук погодивився ходити на ефіри телеканалу «Чернівецькій промінь», який його критикує.

Андрій Тисовський

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини