Перевибори у Чернівцях стали головним козирем Бурбака у відволіканні уваги від його незаконних оборудок

17.05.2017

бурбак_2

Все частіше журналістські розслідування центральних ЗМІ щодо контрабанди та численних незаконних оборудок на Буковині, стали виходити на прізвище Бурбак та його оточення. І справа не в тому, що цих зловживань стало більше останнім часом, справа у відчутті безкарності, про яку не соромлячись і вголос говорять люди з його оточення.

Після виходу викривальних сюжетів та публікацій у центральних ЗМІ, змушений активізовуватись і Бурбак, щоб відволікти увагу громадськості від обговорення його земельних оборудок, кришування контрабанди, приватних доріг та 400 мільйонів гривень вкрадених у міста. І це він, за відомим прислів’ям «на злодію і шапка горить», невимушено сьогодні підтвердив у своєму виступі у стінах парламенту, згадавши про сюжети щодо його діяльності, певно маючи на увазі нещодавній викривальним матеріал «Фактів тижня» про контрабанду на Буковині.

Під час свого виступу Бурбак продовжив нахабно брехати і перекручувати ситуацію у міськраді, заявивши про реванш екс-регіоналів в Чернівцях. Щоправда, забув сказати, що він відбувся одразу після «Революції Гідності», коли у команду його однопартійця по «Народному фронту» Олексія Каспрука, влились одіозні регіонали, які зайняли усі ключові посади у Ратуші.

Та суть чергової істерики Бурбака була в іншому. Причиною нервово виступу «фронтовика» слугував лист керівників 5-ти фракцій Чернівецької міськради до  Голови комітету Верховної ради з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, в якому вони вщент розтрощили недолугі та безграмотні, з юридичної точки зору, аргументи Чернівецького міського голови Олексія Каспрука про необхідність перевиборів Чернівецької міської ради.

Певно навіть не прочитавши документ, Максим Бурбак заявив, що всі підписанти цього листа та їх партії проти перевиборів. Невідомо з чого юрист за освітою та голова парламентської фракції, зробив такий висновок, адже кожна людина може прочитати цей лист і зокрема його останню сторінку де чітко вказується, що це не більше ніж політичне бажання Каспрука переформатувати склад ради під більш лояльний до себе. Більше того, голови фракцій Чернівецької міськради просять комітет Верховної ради з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування провести перевірку направивши до Чернівців групу фахівців, а також запросити їх на засідання комітету. Тож, порівнявши маячню Бурбака з текстом листа, вкотре можна переконатись, що депутат знову ганебно бреше на всю країну, прикриваючись гаслами Майдану, які він та його політична сила регулярно зраджували впродовж трьох останніх років.

Наприкінці свого спічу Бурбак згадав, що люди на Буковині дуже розумні і зроблять свій вибір. Певно саме тому, ці розумні люди, не дають «Народному фронту» жодного шансу прорватись до влади, і це яскраво засвідчують як результати виборів в об’єднані територіальні громади на Буковині, так і цифри соціологів, які вказують на сумні для «фронтовиків» показники народної довіри.

Роман Данильчук

18557079_1340363336049585_7021508541480449033_n (1)

 

 

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини