У “Народному фронті” не знають хто такий Максим Бурбак

16.05.2017

Максима Бурбака не впізнали навіть працівники партійної прес-служби

Представники «Батьківщини» у парламентському Комітеті з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, на думку Максима Бурбака, гальмують розгляд питання про перевибори Чернівецької міської ради. Про це він заявив під час брифінгу  в стінах Верховної Ради України.

Вже звично, що особу Максима Юрійовича, окрім Чернівців, в Україні ніхто й знати не знає, адже до рівня політика державного рівня він так і не виріс, і схоже ніколи й не доросте. Але те, що його не усі знають навіть у своїй партії, наводить на сумні думки. Емоційний виступ Бурбака розмістили на каналі ютуб «Народного фронту» з титром «Юрій Береза, член військової ради Народного фронту». Щоправда згодом це відео з каналу видалили, але його все ж встигли поширити найближчі до Бурбака ЗМІ.

Бурбак Береза

У своєму виступі Максим Бурбак вкотре звинуватив депутатів Чернівецької міськради у тому, що вони блокують програми та закупівлю тролейбусів та оновлення інфраструктури. Певно він мав на увазі непосильний для Чернівців сумнівний валютний кредит, який «просував» його однопартієць Олексій Каспрук. Ну і звісно Максим Юрійович забув розповісти, що саме депутати ініціювали купівлю нових тролейбусів в рамках програми розвитку електротранспорту.

Не забув Бурбак і поіменно назвати фракції, які на його думку гальмують ситуацію в міськраді, це “Батьківщина”, “Самопоміч” та “Народний контроль”. За дивним збігом обставин, якщо передивитись «поіменку»  голосувань по «шкурним» земельним питанням Максима Бурбака, які неодноразово у цій каденції виносились на голосування, саме названі фракції голосували проти його спроб збагатитись за рахунок чернівчан.

Коментарі
  • І газ по 7.20грн. за куб!)))))
    І контрабанда спирту, цигарок, та інших товарів широкого вжитку!)))
    А незаконна вирубка Карпатських лісів!)))))
    В Чернівцях і на Буковині добре знають хто такий цей Йовбак!!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи