Буковина програла четверту гру поспіль (відео)

14.05.2017

1494743516_mikolПісля чергової поразки «Буковина» впритул наблизилась до зони вильоту з першої ліги. Тепер від ФК «Суми», які йдуть на 16 місці, нашу команду відділяє лише 2 залікові бали.

У 30-ому турі першолігової першості України чернівецька «Буковина» грала на виїзді з МФК «Миколаїв». На сьогоднішній день команди ведуть боротьбу за збереження прописки у першій лізі, тому матч у Миколаєві був, так би мовити за шість очок. Після поразки у рідних стінах від «Іллічівця» (0:2) наставник «Буковини» Олег Ратій трохи змінив склад. Після травми на поле повернувся Роман Мироненко, а Микола Жовтюк опинився на лаві запасних. Місце в основному складі також отримав Сергій Савчук, а ось Максима Ілюка не було навіть у запасі.

На початку матчу кілька небезпечних атак провели гравці «Буковини». На 7 хвилині зустрічі удару по «рамці» господарів завдавав Олексій Клак, однак влучити у ворота не зумів. А у наступній атаці Сергій Чеботарьов, який обіграв суперника у штрафній «Миколаєва», пробивав у дальній кут воріт. На жаль, завдати влучного «пострілу» Сергієві не вдалося. А на 13 хвилині зустрічі після удару головою у виконанні Віктора Берка нашу команду врятувала поперечина. Через п’ятнадцять хвилин м’яч, на жаль, опинився у воротах Олега Мозіля. Гравець миколаївської команди Андрій Ковальов зумів подати на дальню стійку, а Сергій Алексанов завдав влучного удару головою. Згодом небезпечно пробивав зі штрафного той же Андрій Ковальов, однак вдало зіграв голкіпер «Буковини» Олег Мозіль.

Вже у другому таймі шанс зрівняти результат мав Олександр Гуськов. На жаль, влучити у ворота наш гравець не зміг. Натомість на 65 хвилині зустрічі Олександр завдав влучного «пострілу» з метрів з чотирнадцяти та зробив рахунок нічийним – 1:1.

А на 76 хвилині матчі господарі поля вдруге вийшли вперед. Після навісу Валерія Куценка влучно пробив головою Віктор Берко. А через шість хвилин Дмитро Сартіна встановив остаточний рахунок гри – 3:1 на користь господарів, – повідомляє «Чернівецький промінь»

«Буковина» програла четверту гру поспіль та перебуває на чотирнадцятій сходинці. 17 травня підопічні Олега Ратія прийматимуть команду «Нафтовик – Укрнафта» (Охтирка). Матч розпочнеться о 18 годині.

МФК «Миколаїв» – «Буковина» – 3:1

13 травня 2017 р. Миколаїв. Центральний міський стадіон. 500 глядачів.

Арбітр – Козиряцький (Запоріжжя), асистенти арбітра – Оганєсян (Луганськ), Рибченко (Запоріжжя), четвертий арбітр – Мамчур (Миколаївська область), спостерігач арбітражу – Данєвич (Київ).

МФК «Миколаїв»: Майборода, Сартіна, Павлов, Ляшевський, Буличев, Бессалов, Алексанов, Куценко (Морозов, 87), Ковальов, Берко, Моріс (Батюшин, 58). Запасні: Чумак, Дударенко, Момот, Кулішенко. Головний тренер – Руслан Забранський.

«Буковина»: Мозіль, Тєрєхов, Мироненко, Темерівський (Раца, 33), Бойчук, Покотилюк, Чеботарьов, Клак, Гудак, Гуськов, Савчук (Бугай, 63). Запасні: Леонідов, Жовтюк, Мазур, Шищигін, Сніжко. Головний тренер – Олег Ратій.

Голи: Алексанов (30), Гуськов (65), Берко (76), Сартіна (82).

Попередження: Бойчук (21), Сартіна (78), Павлов (79), Ковальов (89), Ляшевський (90).

Фото Анатолія Белоножка, niknews.mk.ua

Коментарі
  • Молодці! Треба їм ще виділити пару мільйонів з міського бюджету!)))

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини