У чернівецькій школі сумнівний підрядник за бюджетні кошти встановив неякісну смугу перешкод (фото)

13.05.2017

смуга7

У Чернівцях підприємець виграв тендер на облаштування смуги перешкод у школі №24. На ці цілі з міського бюджету було виділено 200 тисяч гривень. Однак, роботи підрядник виконав неякісно. Тож, виконуючи вправи на цій смузі, діти ризикують травмуватися.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомила член виконкому Чернівецької міської ради Наталія Фрунзе.

«Як боротися з недобросовісними виконавцями робіт, які виграють тендера за 200 тисяч гривень, але роботи виконують неякісно -це ще м’яко кажучи..?! Наведу приклад, підприємець переміг тендер на встановлення військово- спортивної смуги перешкод “Атака” в ЗОШ № 24. Тендер був оголошений на 262 тис. грн, переміг підприємець, який запропонував найменшу суму, тобто 200 тис. грн, за які він “облаштував смугу перешкод для дітей і виконав всі роботи”. Але в результаті виконання робіт, підприємець встановив викривлений брус з величезними щілинами та нерівною поверхнею, крім цього встановив труби металеві також неякісно зварені і з’єднані між собою зі швами та ржавчиною…На фото можна побачити всю “халтуру” яку виконав підприємець.

Цю проблему я підняла на виконкомі, адже діти щодня граються та бігають по ній, вони можуть зачіпитися, поранитися та отримати травму і тоді хто буде винний і хто буде відповідати?!

Такі роботи приймати не можна і не потрібно підписувати акт виконаних робіт, виконавця потрібно змусити переробити всі роботи за свій власний кошт і на цьому я буду наполягати.

На мою думку, ми повинні усвідомити, раз і назавжди, якщо якість виконаних робіт погана – потрібно змушувати переробляти всі роботи за власний кошт недобросовісного виконавця! А ще таких виконавців потрібно заносити в чорний список, щоб всі знали, що можуть бути проблеми із виконанням робіт. Від таких ” переможців” страждає місто, замовники і міський бюджет!!!», – йдеться у дописі.

смуга3

смуга1

смуга6

смуга2

смуга4

Коментарі
  • А “успішна пані леді ВІП” Фрунза разом з подружкою директоркою школи Легусовою тільки зараз це побачили?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини