Що криється за лаштунками «війни» з «Опозиційним блоком» у Чернівцях?

12.05.2017

опоблок

Останнім часом у буковинських ЗМІ та у соцмережах активно мусується тема можливого реваншу колишніх регіоналів, які нині згуртувалися під прапорами партії «Опозиційний блок».

Подається це все під соусом страшилки, що «посібники» злочинного режиму можуть повернутися до влади. Тож, аби цього не сталося треба «Опозиційний блок» заборонити і після цього, немов за помахом чарівної палички, жити стане краще, жити стане веселіше.

Свого піку ця істерія досягла 9 травня, коли усі без вийнятку політичні сили включилися у боротьбу за ветеранські серця та голоси.

І це не співпадіння. Попри усі недолугі спроби створити видимість масового праведного гніву буковинців по відношенню до «Опоблоку», чітко зрозуміло, що електоральне поле у Чернівцях таким чином зачищає «Народний фронт».

Здавалося би, навіщо це потрібно партії Арсенія Яценюка, адже «Опоблок» не має десятої долі тієї ваги, яку мала Партія Регіонів. Та для того, щоб зрозуміти логіку «кулявлобів» варто лише подивитися на їхні сумні рейтинги. У рідних для себе Чернівцях ця партія набирає всього лише 4% і не долає прохідний бар’єр. Але ті самі 4% має й «Опозиційний блок», який фактично стає конкурентом «Народного фронту» на виборах і якого треба позбутися. А іншого способу, як поставити заяложену платівку про поганих екс-регіоналів, після приходу яких до влади ми всі помремо, піарники «фронтовиків» вигадати не можуть, чи не хочуть.

Судіть самі, на крові людей три роки тому «Народний фронт» прийшов до влади. Тоді лунали гучні обіцянки, що всі причетні до банди Януковича будуть суворо покарані. Минув час. Винних у розстрілі Майдану так і не знайдено. Не має гучних затримань та судових процесів, процвітають корупція та хабарництво. І це при тому, що весь державний апарат, всю правоохоронну систему контролюють ті, хто сіли у владні крісла завдяки Майдану.

Очевидно, що з таким підходом та повним завалом економіки, рейтинг «Народного фронту» впав нижче плінтусу і рятувати його вирішили добрим перевіреним російським способом пошуку ворогів.

Цинізму ситуації додає той факт, що як «Народний фронт» ховався за спинами загиблих на Майдані, так само й зараз намагається загрібати жар чужими руками, адже натравлює на своїх політичних опонентів та їх прихильників атовців, волонтерів та громадських активістів. І це найбільш яскраво проявилося у дні примирення та святкування перемоги над фашизмом.

За великим рахунком останніми днями боротьба з «Опоблоком» перетворилася на безглузду війну у соцмережах з ні в чому не винними ветеранами, георгіївськими стрічками та танком Нікітіна

Проблема тільки в тому, що перемога у цій війні ні до чого не призведе. Адже навіть якщо з усіх ветеранів позривати георгіївські стрічки, а танк Нікітіна викинути в Прут то зрозуміло, у Чернівцях не відремонтуються усі дороги, не запрацює більше шкіл та лікарень, не стане більше дитячих та спортивних майданчиків, тощо.

Та для «Народного фронту» стрічки та танк це чудова нагода відволікти увагу громади від своїх контрабандних схем на кордоні, провалів мера Каспрука у міській господарці, корупції в міському управлінні освіти та інших структурних підрозділах Ратуші та повний параліч системи управління містом.

Дмитро Загарчук

 

P.S. Коли матеріал вже був готовий, стало відомо про побиття радикально налаштованими молодиками голови чернівецької міської організації «Опозиційного блоку» Руслана Тулика. За словами потерпілого, організатором побиття стала волонтер, лікар та депутат обласної ради Ольга Кобевко.

Сам факт вчинення цього злочину доводить, що «Народному фронту» у певній мірі вдалося відволікти увагу громади від своїх темних справ та безгосподарності мера. А війна зі стрічками та танком Нікітіна, на жаль, із соцмереж почала переходити у реальну площину. Але не виключено, що такі дії зіграють тільки на руку “Опозиційному блоку” і завдяки подібним конфліктам вони з легкістю зайдуть в міськраду на виборах.

 

Коментарі
  • війна зактнчилася 75 років тому (1945)
    призивали на війну в 18 років! 75+18=90років, тобто наймолодшому ветерану нині 90 роктв і їх ОДИНИЦІ!!!

    ХТО ЦІ РЯЖЕНІ З ЦЯЦКАМИ НАЧІПЛЕНИМИ?

    папієв сдпу(о)риг така сама гнида як бурбак і вся кулявлобна ряжена шобла -незасцявше_войско_запоріжских_мостів. урроди мародерні чиї руки в людскій крові

    • Цяцки,баран,у тебя между ногами болтаются без дела,а на груди у воинов это боевые награды.

  • Кулявлоби грають з вогнем розпалюючи ворожнечу серед людей! Треба бути пильними та не вестись на їхні провокації. А судити треба по справах (реформах) та рівню життя. Це показник для любої влади, а не балаканина

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини