Каспрук поведе на вибори команду недобитків «Народного фронту»?

11.05.2017

12345677У Чернівцях в повітрі запахло виборами. Каспрук, та його керівники з «Народного фронту» Бурбак та Федорук, за два тижні засвітились ледь не на усіх телеканалах та радіостанціях Чернівців, мер знову платно рекламує свої пости у соцмережі «Фейсбук», знову у всіх бідах винні регіонали, знову звучать обіцянки про 100 румунських безкоштовних тролейбусів і чернівчани не можуть позбавитись відчуття «дежавю» з 2015 роком. Не виключено, що невдовзі мер згадає про свою передвиборчу програму з 2014-го та 2015-го років, та просто передрукує, все одно з неї нічого не виконано, тож згодиться і на нові вибори.

На минулих виборах, як казав Микола Федорук, застосували технології, і Каспрук пішов нібито самовисуванцем, оскільки його партія «Народний фронт» на вибори не йшла у зв’язку з своїм низьким рейтингом. «Фронтовики»  лише порозпихували у Чернівцях залишки своїх людей в «БПП «Солідарність» та «Самопоміч».

Пройшло два роки, а рейтинг «Народного фронту» залишається все на тому ж рівні. Якщо вірити соціологам, то у Чернівцях, рідному місті Яценюка-Бурбака, до них довіра найвища в Україні, – 4%. Стільки ж, для прикладу, у столиці Буковини має і «Опозиційний блок». Тож «фронтовикам» понад усе необхідна людина, яка на своєму рейтингу потягне цю політичну силу з дна на поверхню прохідного бар’єру.

Каспрук люстраціяСхоже, що цією людиною для «Народного фронту» і стане Олексій Каспрук, який вже заявив, що не піде самовисуванцем, а поведе за собою команду. І хоча рейтинг самого Олексія Павловича далеко не той, що був два роки тому, у Чернівцях все ж залишились люди, які ще ведуться на байки мера про те, що його безгосподарність та корупція в Ратуші, якось пов’язана з тим, що у Чернівцях просто погані депутати.

«Я думаю, що більше не зроблю такої помилки, яку зробив на минулих виборах, коли йшов самовисуванцем. Я буду вести у наступну міську раду свою команду» , – зазначив міський голова нещодавно в коментарі ЗМІ.

За два роки Каспрук так і не спромігся сколотити свою команду, а підбирає кадри то у фейсбуці, то ті, які його примушує брати Бурбак , але заявляє, що когось таки поведе. Можна зробити припущення, що саме недобитки у Чернівцях «Народного фронту», які змушені тулитись зараз до БПП, а також люди Бурбака у «Самопомочі» і складуть кістяк тієї команди. Плюс не завжди адекватний, але відданий «фронтовикам» керівник інспекції з благоустрою, та його партнер по бізнесу на міському пляжі, керівник МКП «Реклама». Власне всю перелічену компанію вже неодноразово бачили у ресторанах за обговоренням відстоювання партійних інтересів «фронтовиків». Тож схоже, що таким чином заснована «ресторанна коаліція Каспрука» і стане опорою йому на виборах.

Враховуючи результати виборів в ОТГ у Сторожинці та на Путильщині, а точніше їх повну відсутність для «Народного фронту», можна також припустити, що на вибори люди Бурбака підуть під прапорами якоїсь новоствореної умовної «партії чернівчан».

Каспрук вже намагається дистанціюватись від «Народного фронту», ніколи не згадує про свою партійну приналежність і Романчишин, який умовно є лідером «фронтовиків» в міськраді, а Ставчанський та Матвієнко із «Самопомочі», взагалі роблять вигляд, що узгодження голосувань з «фронтовиками» прямо в сесійній залі то випадковість.

Та чи вдасться цього разу за допомогою дешевих технологій Федорука знову надурити чернівчан?

Роман Данильчук

Коментарі
  • Народний фронт – це вовки в овечій шкурі! Пристосуванці і перефарбовані тушки-тітушки!
    Досить грабувати народ!

  • А курчат то восени рахують. Побачимо, що ти тоді заграєш? Для тебе поки що є лише дві ноти “про” і “дан”.

  • Все буде добре. Каспрук сколотив команду яка його не підведе. Це жителі вулиці Богдана Хмельницького і не тільки цієї вулиці.

  • І таки ДА, Лексій Палич, знову буде бургомістром!!! А чому так??? Бо на привеликий жаль —нема йому АЛЬТЕРНАТИВИ…

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини