«Буковина» програла забивши на останніх хвилинах курйозний гол у власні ворота (відео)

04.05.2017

brova2Чернівецька «Буковина» програла свій другий поспіль матч і скотилась на 13 місце у турнірній таблиці.

Після домашньої поразки 0:2 від ФК «Полтава», чернівецькі футболісти прагнули будь що взяти реванш перед вболівальниками у виїзному матчу зі столичним клубом «Оболонь-Бровар». Тим більше, що в цей день свій день народження святкував президент «Буковини» Сергій Гринюк, тож мотивація була на високому рівні.

Буковинці грали доволі гостро, і мали шанси вирвати перемогу, але долю матчу вирішив епічний автогол за 3 хвилини до закінчення матчу.

Спочатку гравець «Оболоні» на правому фланзі нашої оборони легко, як на тренуванні, пройшов нашого захисника і пробив по воротам. Мозіль врятував, але відбив м’яч перед собою. Здавалось, що вдалось ліквідувати загрозу, адже на м’ячі першим був гравець «Буковини» Бойчук, але він з усієї сили, несподівано для воротаря, пробив у власні ворота. Шансів у Мозіля відбити гарматний постріл власного захисника впритул, не було.

Олег Ратій на післяматчевій прес-конференції вкотре пожалівся на низьку реалізацію власних моментів і низький рівень футболістів.

«Вболівальники усе бачили. Наша команда домінувала та грала у комбінаційний футбол. У першому таймі ми мали достатньо моментів. У другому таймі стало трохи гірше, бо команда «Оболонь» використовувала довгі передачі, а ми не маємо багато високих футболістів. Ви бачили, що центральний захисник (Роман Мироненко – авт.) отримав травму. Ми випустили високого гравця. Тому що гра пішла, так би мовити, у навалу. Хотіли забезпечити позаду порядок.

Добре вибігали в атаку, однак, на жаль, рівень наших футболістів на сьогодні такий, що ми не можемо забити гол. Я про це казав на початку весняної частини чемпіонату. У нас, на жаль, таке відбувається і далі. Ми не використовуємо багато моментів та пропускаємо необов’язковий гол у власні ворота»,- сказав головний тренер «Буковини».

«Оболонь-Бровар» (Київ) – «Буковина» (Чернівці) – 1:0

3 травня 2017 р. Київ. «Оболонь-Арена». 1000 глядачів.

Арбітр – Бондаренко (Одеса), асистенти арбітра – Дебенко (Івано-Франківськ), Котубей (Виноградів, Закарпатська область), четвертий арбітр – Солов’ян (Київ), спостерігач арбітражу – Латоша (Мелітополь).

«Оболонь-Бровар»: Федорівський, Пінчук, Даценко, Корнєв, Бровченко, Гордійчук (Гурмак, 62), Коваленко, Проневич, Слободян (Шевчук, 72), Єременко (Шевченко, 90+3), Продан. Запасні: Піцан, Ковбаса, Безуглий, Ульянченко. Головний тренер – Олег Мазуренко.

«Буковина»: Мозіль, Тєрєхов, Мироненко (Найко, 78), Темерівський, Бойчук, Покотилюк, Гуськов, Чеботарьов (Бугай, 68), Гудак, Ілюк, Савчук (Мазур, 90+3). Запасні: Леонідов, Раца, Шишигін, Сербул. Головний тренер – Олег Ратій.

Гол: Бойчук (87, автогол).

Попередження: Ілюк (19), Покотилюк (40).

Фото fcbrovar.obolon.ua

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи