Вимагаючи перевиборів у Чернівцях, «Народний фронт»» може тиснути на президентську фракцію у Верховній Ради, – Василь Продан

01.05.2017

продан

Законних підстав для дострокових виборів Чернівецької міської ради нема. Попри це, Верховна Рада все ж може запустити механізм виборів у Чернівцях, – вважає керівник фракції «Рідне місто» у міськраді Василь Продан.

Про це депутат повідомив у ефірі програми «Діалоги» на телеканалі «Чернівецький промінь».

«Законних підстав для дострокових виборів нема, але ми знаємо, як приймаються рішення у Верховній Раді. Є 80 депутатів «Народного фронту», вони можуть поставити умову «Блоку Петра Порошенка», що вони не будуть голосувати за якісь важливі для країни законопроекти до того часу, поки не буде проголосована постанова про дострокові вибори Чернівецької міської ради», – повідомив Продан.

Коментуючи заяву міського голови щодо клопотання до Верховної Ради про призначення дострокових виборів у Чернівцях, Василь Продан  зазначив: «У перевиборах нічого поганого немає, але якщо вже заявляти, що на вибори мають йти і депутатський корпус, і міський голова, не треба боятися, заявляти одне, а робити інше».

Джерело: promin.cv.ua

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи