Туристи шоковані станом доріг в Путильському районі (відео)

18.04.2017

Путила. МостиПісля повені 2008 року влада так і не спромоглася відновити інфраструктуру Путильського району.

Про це розповів депутат Чернівецької міськради від “Рідного міста” Володимир Бешлей у соцмережі після поїздки до Путильського району.

Депутат звернувся до губернатора Олександра Фищука із низкою питань щодо жахливого стану доріг гірського регіону.

“Просто шоковані станом доріг та мостів у Путильському районі, – каже Володимир Бешлей, – В мене виникло запитання до губернатора пана Фищука: скажіть будь ласка, що ви там робите в адміністрації, що до сих пір дороги знаходяться в такому жахливому стані? Про який розвиток туризму можна говорити з такою інфраструктурою? Який турист сюди приїде?” – йдеться у відеозверненні.

“Куди йдуть ті кошти від лісу, який щодня тонами вивозять з Карпат? Може вас потрібно перевести сюди, разом з адміністрацією на роботу і, коли ви будете добиратись цими дорогами з Чернівців до Путили, тоді задумаєтесь над тим, що треба все-таки щось робити для цього району та його населення”, – зазначив депутат.

 

 

Коментарі
  • І Башлей, і Фіщук, і Папієв, і Рибак, і Мунтян -головний десятилітній “будівельник” мосту, і….вже більше десяти років прикидуються ДУРИКАМИ! Начебто, вони не бачили і не чули …за Путилу, що є таке “болото” в області! Але, жодного разу, ці негідники, не ставвили питання перед Укравтодором за фінансування дорожників на вказані цілі. Ті 20-75 млн.гр., що “грохали” дорожникам Буковини, дозволяли “витягувати кози з їх носів”. Лише О.Продан, в останні два роки, повернулась до них лицем, і пішли гроші…. з митниці…в ОДА?!. А там-“гавкнули” на рахунках!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини