Каспрук підтвердив свою нездатність навести лад у Чернівцях, – Володимир Бешлей (відео)

05.04.2017

Володимир Бешлей

Керівництво міста, ухваливши рішення про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті до 4 гривень, підтвердило свою нездатність навести лад у Чернівцях. Таку заяву сьогодні під час сесії міськради зробив депутат фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей, – повідомляє promin.cv.ua

За словами обранця, протягом періоду, коли містом керує Олексій Каспрук, питання підвищення якості громадських перевезень не розв’язувалося. Протягом цього часу у місті не з’явилося нових перевізників, жодного з тих, хто надає неякісні послуги не було знято з маршруту, не відбулося перегляду існуючих маршрутів.

«Наведіть порядок у профільному департаменті, тоді буде порядок з перевезеннями. Ви скасували центр пасажирських перевезень – у результаті, в місті ніхто не переймається цим питанням. Не здатні керувати містом, визнайте і йдіть геть. Ви заявляли, що шантаж перевізників не пройде. Шантаж пройшов. Порєшалі?», – заявив Бешлей.

 Депутат повідомив, що за заявою перевізників, його переслідують правоохоронці: «Перевізники на депутатів пишуть кляузи в СБУ. За скаргою перевізника мною зараз займається ціле обласне управління».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини