Нашим містом керують виродки, які наживаються на дітях, – Іван Гончарюк (відео)

27.03.2017

Гончарюк

На сьогоднішній позачерговій сесії Чернівецької міської ради досить емоційно виступив депутат від фракції «Народний контроль» Іван Гончарюк, який переконаний у тому, що корупцію у міському управлінні освіти покриває його керівництво і закликав Олексія Каспрука звільнити Сергія Мартинюка з посади начальника управління.

«Мені дуже прикро, що нашим містом керують виродки, які наживаються на нашому майбутньому, на наших дітях. Я дивлюся на поведінку керівника управління освіти, який мав би після цього кричущого випадку перевернути управління освіти верх дном, адже хабар 230 тисяч гривень не міг проходити без участі людей, які управляють системою освіти.

Олексій Павлович, риба гниє з голови, і напевно відтягувати сесію на тиждень після того, як депутати одразу попросили розібратися в цій ситуації, з вашого боку було неправильно. На моє глибоке переконання одразу треба було звільнити начальника управління освіти. І мені ганебно за те, що насправді, шановні колеги, скільки б ми тут не давали правових оцінок, все залежить від міського голови, який повинен приймати рішення», – зазначив Іван Гончарюк.

Нагадаємо, що сьогоднішня сесія міської ради була скликана на вимогу депутатів після того як 16 березня під час отримання хабара був заарештований начальник господарської групи міського управління освіти Сергій Колешня.

Коментарі
  • Доля есть. а долi немае. Придурок,воровать надо больше! Я,думаю,Еремеек Лиля Ивановна занимается этим преступлением,или она в доле?Работайте,а выродки снимут пенки.Если жиды всегда управляли в Черновцах,последователей достаточно.

  • Гарно вихований молодий недодепутат, який дозволяє собі такі висловлювання в бік тих хто керує містом. Але молодий хлопчина не всилах свого розумового розвитку впетрати той факт, що він разом з депутатським корпусом найбільшу участь приймають в керівництві міста. А можливо про вродків він і правильно написав?

    • цей, як ви сказали “недодепутат” має рацію. вже понад два роки як містом керують виродки і вони настільки приросли до владного крісла, що вже нагло не звертають увагу на корупцію в них під носом

  • правильно сказав. бо тільки виродки можуть так поводитись із чернівчанами. жодного розуміння про повагу та боротьбу з корупцією.

  • ніхто не перевертатиме верх дном те управління. не факт, що Каспрук з того нічого не має. всі зав’язані у тому, але непотрібних людей швиденько позбудуться і все затихне

  • от як тепер довірити своїх дітей освітянам, які за будь-що беруть хабарі??? Мартинюка не те, що звільнити треба, його взагалі до кінця життя не можна допускати до освітніх справ. Це ж жид-хабарник, який покриває собі подібних!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини