Фракцію Блоку Петра Порошенка у парламенті може очолити Оксана Продан

27.03.2017

Оксана Продан3

Про це в коментарі журналістам сказав народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Валерій Карпунцов, – повідомляє офіційний сайт «БПП «Солідарність».

«У фракції вже давно обговорювалося питання, що Ігор Гринів може за власним бажанням залишити посаду голови фракції. Вчора про це було сказано публічно. І після цього почалося публічне обговорення можливих кандидатур. Природно, що, в першу чергу, на заміщення цієї посади розглядаються заступники голови фракції. Обговорюються кандидатури Ірини Луценко, Сергія Березенко, Оксани Продан. Що стосується Ірини Геращенко, то ця кандидатура, на мою думку, найменш вірогідна, адже Ірина займає важливу посаду Першого заступника Голови Верховної Ради, вона позафракційна, вона досить добре справляється з усіма напрямками своєї роботи і в парламенті, і за його межами», – зазначив парламентарій.

«Як на мене, то нам треба взагалі міняти принцип взаємодії, взаємин у фракції. Наша фракція велика і потрібна специфічна формула, яка б відповідала наявним викликам великий і різнорідної фракції», – додав Валерій Карпунцов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини