У ніч з 25 на 26 березня в Україні переведуть стрілку годинника на годину вперед

25.03.2017

1458722489_2015_03_28chas_729x547Україна вже завтра, в ніч з 25-го на 26-е березня, переходить на літній час. Стрілки годинника потрібно буде перевести на годину вперед в 3:00 ранку, передає Ukr.Media.

У зв’язку з цим українцям доведеться звикати до нового режиму — вставати і лягати на годину раніше, що багато людей, особливо похилого віку, переживають важко.

Як адаптуватися до нового часу простіше

На нашому самопочутті, також негативно позначається пережита зима, зниження імунітету, нестача вітамінів.

Адаптація до нового часу у кожної людини відбувається по-різному і в середньому становить 2-3 тижні. Щоб переведення годинників не спричинив за собою проблеми зі здоров’ям, намагайтеся поступово перейти на новий режим дня, щоб встигнути підготуватися.

У цьому допоможуть прогулянки на свіжому повітрі, зниження навантаження та скоригований режим харчування. Дайте вашому організму пристосуватися до нового розпорядку дня. Особливо це актуально для літніх людей і тих, хто страждає від захворювань серцево-судинної системи.

Виключіть з раціону жирну і гостру їжу, не налягайте на солодощі. В цей час року майже відсутні натуральні овочі з вітамінами, тому не зашкодять вітаміни в таблетках.

Деякі медики рекомендують у цей період пити зелений чай. А також постарайтеся більше висипатися і при можливості – не нехтуйте денним сном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи