У Сторожинецькому районі біля ставка знайшли рештки тіла людини (відео)

22.03.2017

поліція БуковиниСкелетовані рештки людини знайшли місцеві жителі у Сторожинецькому районі. За попередніми висновками останки належать особі чоловічої статі, – повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Повідомлення про надзвичайну знахідку надійшло до поліції по обіді 19 березня. Місцеві жителі повідомили, що в паростях очерету біля ставка на околиці села Снячів Сторожинецького району знайдено людські рештки.

Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група виявила скелетований труп особи чоловічої статі з явно вираженими гнилісними змінами. За попередніми висновками судово-медичного експерта рештки належать особі чоловічої статі віком біля 30-ти років.

За даним фактом, слідчими Сторожинецького відділу поліції проводиться досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На даний час проводяться першочергові слідчі розшукові дії, направлені на ідентифікацію особи загиблого, встановлення причини та обставин смерті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи