Відповідальність за всі речі, які активісти виявили у боксах облради, несе волонтерка Марія Філіпчук

14.03.2017

У Чернівцях волонтери виявили склади з речами, які повинні бути відправлені на Схід нашим бійцям. За відповіддю волонтери пішли до голови Чернівецької облради Івана Мунтяна, оскільки автобаза знаходиться у підпорядкуванні саме обласної ради.

«Я перший раз дізнався про цю ситуацію від вас і з інтернету. Ні я, ні обласна рада ніякого відношення до цієї ситуації не маємо. І я особисто не знав про те, що дирекція віддала в оренду волонтерам дане приміщення», – зазначив Іван Мунтян.

Для підтвердження своїх слів голова облради запросив директора автобази Анатолія Федорука, який підтвердив, що декілька боксів було надано волонтерам і рятувальникам як тимчасовий складський пункт. І «перевів стрілки» на волонтерку Марію Філіпчук. Вона, за словами Федорука, має ключі від тих складів і товар під її відповідальністю.

За правдою присутні волонтери, до яких приєдналися й атовці, разом з головою облради і директором автобази попрямували до Марії Філіпчук, яка саме брала участь у прес-конференції координаційного штабу волонтерів.

Волонтерка повністю підтвердила відповідальність за всі речі, які знаходяться у боксах. Перелічивши наявний склад продуктів і товарів, вона заявила, що одну фуру вже було відправили хлопцям в зону АТО і на днях повинні відправити чергову партію допомоги.

Врешті присутні зійшлися на тому, що потрібно всю допомогу, яка надається волонтерам від буковинців, відправляти вчасно. І погодилися допомагати одне одному в цьому.

За матеріалами БукІнфо.

Джерело: “Букньюс

Коментарі
  • ЦЯ МАРУНЯ ЛІВІ БРОНІКИ КВИТАНЦІЇ НАМ НОСИЛА, ПЕРЕД ТИМ ВАЛЯНТЙОРИЛА ПОЗАКРИВАЛИ СОБІ КРЕДИТИ І Т Д І Т П………….

    ДО ТАКОЇ КУЛЯВЛОБНОЇ ТВАРІ СЛІВ ДРУГИХ НЕПІДБЕРУ

  • а чего вы все ожидали от этой комуняко кулявлобной федоруковой самаоборонной гниды имени рынка добробут ? эти все гниды столько намародёрели что не только недвижимости и земли накупили себе но и ремонтики поделали.

    там ей ключики от складов носит ключница самооборонная васько косменко))))))))))

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи