Поліція розповіла подробиці вибуху у магазині (відео)

09.03.2017

магазин. вибух9 березня, близько першої години ночі,  до поліції надійшло повідомлення, що біля магазину по вулиці Руській у Чернівцях невідомі чоловіки підірвали гранату. Після чого сіли в автомобіль та поїхали в напрямку вулиці Фастівської, – повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що під час здійснення покупок один з відвідувачів крамниці тримав у руці металевий предмет циліндричної форми, який був на зв’язці з ключами. В подальшому предмет здетонував, внаслідок чого чоловік отримав тілесні ушкодження кисті правої руки та був доставлений до лікарні швидкої медичної допомоги.

Медики діагностували у потерпілого травматичну ампутацію другого та третього пальців правої кисті, рвані рани кисті з дефектом м’яких тканин.

Оперативники встановили місце перебування та особу чоловіка. Ним виявився 32-річний чернівчанин. Зі слів чоловіка, він не знає, що за предмет вибухнув у нього в руках та пояснює, що знайшов його на одній із СТО.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

З місця події вилучено та відправлено на експертизу металевий предмет циліндричної форми та металеву пластину з кільцем. За попередніми висновками здетонував засіб підриву протипіхотних мін.

Коментарі
  • Судя по внешнему виду, это запал гранаты УЗРГМ. Но, по-любому, после снятия с боевого взвода?, чел должен был услышать щелчок, после которого у него оставалось 3,2 – 4.2 секунды для того, чтобы выбросить эту штуковину подальше.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини