Фищук про буковинські дороги: Якщо дивитися геополітично, то для когось ця ситуація краща, а для когось не зовсім краща (відео)

03.03.2017

фищук

В ефірі програми «Час змін» на телеканалі «ТВА» гостем якої був голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук, ведуча звернула увагу губернатора на незадовільний стан буковинських доріг та поцікавилася у нього як цю ситуацію виправити.

Замість того, щоб пояснити, чому в області не освоюються кошти на ремонт доріг, Олександр Георгійович вирішив вразити глядачів глибиною думки і почав розповідати, що на Буковині погані дороги через складну політичну ситуацію у світі.

Вийшло, м’яко кажучи, недоречно і відверто кумедно.

«Ну по-перше, ви так почали з того, що не зовсім краща ситуація в нашій області. Це все теж відносно. У нас  сьогодні не тільки в нашій області, у нас сьогодні не зовсім краща ситуація і в Європі, і у всьому світі. В залежності від того яку ми даємо оцінку цьому, як розвиваються події. Якщо дивитися геополітично, то для когось ця ситуація краща, а для когось й не зовсім краща, і події, які відбулися в Європі в цілому, і навіть в Америці, то є якісь певні побоювання, і ми боїмося деяких речей. І можемо говорити про те, чи знову за Україну одні з передових держав Європи, так і Америки, чи вони заступляться», – зазначив Олександр Фищук, розповідаючи про дороги.

Це звісно добре, що Олександра Георгійовича тягне на високі матерії, і коментуючи незадовільний стан доріг, він про них навіть не згадує. Але скільки б голова ОДА не надував щоки та робив вигляд, що він обізнаний у тонкощах геополітичних процесів, наші розбиті дороги від того автобанами і хайвеями не стануть.

відео з facebook-сторінки Михайла Шморгуна

Коментарі
  • Фіщук ПОВИНЕН відповісти лише на одне питання: Чому він, з Пуршагою, не віддають дорожні гроші області ДОРОЖНИКАМ? Адже їх в його роспорядженні близько 0,5 млрд. Крім того, “гроші Салагора”, їх близько 600млн, – у нього під дупою і теж не віддають дорожникам. Ваня Мунтян забув, яку техніку і в якому стані, він втулив дорожникам. А зараз набрав води в рот, хоча він теж “господар” рбласті. Я вже мовчу про наших депутатів ВР, глухонімих і сліпих до наших доріг-мостів і, особливо, людей! Останні в безгрошів”ї, без з/плати намагаються тримати дороги в робочому стані. Партія НФ “кінчила” нашу область в плані господарювання. Зате плескати язиками вони можуть!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини