На Буковині вагітна жінка потрапила під колеса легковика

27.02.2017

ДТП

Потерпілу госпіталізовано до лікарні із значними ушкодженнями.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 25 лютого у селі Задубрівка, Заставнівського району. 32-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ-2103», скоїв наїзд на вагітну жінку-пішохода.

Потерпіла – 28 річна чернівчанка. Жінку госпіталізовано до Чернівецької обласної лікарні швидкої медичної допомоги із закритим переломом правої стегнової кістки та струсом головного мозку.

Загалом, впродовж вихідних на Буковині трапилося 5 дорожньо-транспортних пригод в результаті яких травмовано шестеро осіб. Серед них – двоє неповнолітніх, – повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Так, 25 лютого у Чернівцях 59-річний водій автомобіля «Хюндай» допустив наїзд на трирічного хлопчика. Дитину доставлено до Чернівецької обласної лікарні швидкої медичної допомоги із травмою закритого перелому гомілки.

У неділю, близько 14 години, автопригода сталася на автостоянці МТК «Калинівський ринок». 32-річний житель села Клішківці, керуючи автомобілем «Ауді-80» з іноземною реєстрацією, не впорався з керуванням та допустив наїзд причепом на 57-річного чернівчанина. З відкритим переломом лівої гомілки потерпілого госпіталізовано. Поліцейські встановлюють особу винуватця аварії у селищі міського типу Берегомет Вижницького району.

Того ж дня увечері невідомий водій на автомобілі «ВАЗ» не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. Там він зіткнувся з моторолером марки «Мустанг» під керуванням 29-річного жителя сусіднього села. Водій легковика з місця пригоди втік.

Внаслідок ДТП травмовано пасажира моторолера – 45-річного місцевого жителя. З переломом лівої гомілки його госпіталізовано до Вижницької центральної районної лікарні.

Також, ще одна  автопригода сталася у селі Драчинці Кіцманського району. 16-річний житель сусідного села, рухаючись на мотоциклі «Чордер», не впорався з керуванням та скоїв наїзд на 42-річного місцевого жителя, котрий раптово вибіг на проїжджу частину дороги.

Внаслідок ДТП обидва учасники аварії отримали переломи та інші травми. Їх госпіталізовано до Чернівецької обласної лікарні швидкої медичної допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини