Екстрена імпровізація у Ратуші

27.02.2017

kaspruk_transportПроти ночі в неділю місцеву ФБ-спільноту як грім серед ясного лютневого неба облетіла тривожна звістка – буде екстрена відеозаява очільника міста.

Ті, хто не спав, почали гадати, але вже через годину дійшли згоди, що оскільки настає Прощена неділя, то очільник просто хоче попросити прощення за дороги, стан яких вже видно з під снігу,  чи за що-небудь іще. З’ясувалося – ні, мова йшла про бунт міських перевізників і заява ця мала означати, що “шантаж не пройшов”.

Але сталося не так як комусь гадалося. Вийшло невдало та примітивно. Вийшло те, що мало вийти, коли проблему не вирішують, а заганяють туди, звідки вона вилізла. У нас так взяли за правило і мова тут не лише про перевізників.

Ще зовсім недавно очільник стверджував протилежні речі щодо перевізників. Потім намагався з ними “втіхаря” домовитися, я вам, мовляв, буду доплачувати, тільки ви не того, не бешкетуйте. Потім “неформально” радився з членами виконкому.

Але судячи з усього ні з ким ні про що не домовився. Перевізники бунтують і фактично поставили місто на коліна, а заступник мера і член виконкому публічно заявив про неефективність розірвання домовленостей в односторонньому порядку, що планує здійснити керівник міста.

Активні городяни ж запропонували бойкотувати перевізників. Місто на грані чергового загального великого соціально-комунального непорозуміння.

Шкода лише городян, яких ніхто не спитав що робити. Або спитали не в тих, хто дійсно знає що робити.  А найбільше шкода самого очільника. Його вчергове підставили.

Ваші БаХ&АвербаХ

Джерело: ІА «АСС»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини