Чесанов готовий очолити ЧТУ, але Каспрук не поспішає його призначати

27.02.2017

ЧесановНа останній сесії міської ради під час обговорення діяльності комунальних підприємств, Олексій Каспрук поскаржився на брак керівних кадрів та запропонував депутатам очолити ті з них, які є найбільш проблемними та збитковими.

Депутат від фракції «Рідне місто» Анатолій Чесанов одразу написав Каспруку заяву на призначення його начальником Чернівецького тролейбусного управління.

«На сесії Каспрук звинуватив депутатів в популізмі і заявив, що любого бажаючого призначить керівником збиткового підприємства. Аби довести, що команда діючого мера просто не в змозі ефективно працювати, одразу написав заяву і обрав саме збиткове, проблемне підприємство – Тролейбусне управління. На жаль, в нашого мера, як завжди, слова розходяться з ділом. Ніби каже правильні речі, але нажаль постійно каже неправду, маніпулятор ще той..», – зазначив Анатолій Чесанов у своєму дописі на facebook.

Минуло декілька днів, але міський голова чомусь не поспішає підписувати заяву та призначати Чесанова начальником ЧТУ. І це, в принципі, не дивно. Адже заклик на сесії був демонстративним і мер був впевнений, що ніхто з міських обранців не захоче на себе брати тягар відповідальності. Однак, розрахунок Олексія Павловича виявився невірним.

При цьому, нагадаємо, що депутати від фракції «Рідне місто» неодноразово висловлювали готовність очолити найбільш проблемні комунальні підприємства та структурні підрозділи міської ради, тим самим демонструючи готовність взяти на себе відповідальність за стан справ у місті та працювати на благо чернівчан.

16939345_202854083527350_4733386130730744542_n

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини