Буковинські нардепи закликали уряд і правоохоронців розібратися чому Фищук не ремонтує дороги (відео)

24.02.2017

Тиміш Рибак

Під час брифінгу у стінах Верховної Ради України народні депутати Григорій Тиміш та Іван Рибак розкритикували голову Чернівецької ОДА Олександра Фищука за те, що в області неосвоєні 300 мільйонів гривень, виділені на ремонт доріг, та закликали правоохоронні органи притягнути керівника виконавчої влади краю до відповідальності за злочинну бездіяльність.

«Два роки тому весь депутатський корпус Верховної ради проголосував за митний експеримент, який дозволив  чотирьом областям  отримати 50% коштів від перевиконання збору коштів по митниці.  Ми зробили хорошу справу, але досі не побачили результатів у Чернівецькій області. Наприклад, приємно їхати по відремонтованих дорогах Львівської чи Івано-Франківської областей. Судячи з якості доріг зрозуміло, що керівники правильно освоїли кошти. А в Чернівецькій області гроші просто лежать.

Близько 300 мільйонів гривень, які мали бути направлені на ремонт доріг досі не освоєні.

Просто прикро, коли зустрічаєшся з виборцями і чуєш від них безліч нарікань на депутатів, мовляв, ви проголосували за освоєння коштів, а досі нічого не зроблено.

Прошу прем’єр-міністра Володимира Гройсмана: змусьте Фищука нарешті освоїти виділені кошти на дороги. Адже буковинські дороги є візитівкою України перед Європою. Кожен турист відчуває проблеми з якістю наших автошляхів, коли вперше приїжджає на Буковину. Надіюся, ми знайдемо розумне вирішення проблеми і кошти нарешті використають за призначенням», – зазначив Григорій Тиміш.

Свого колегу по фракції «БПП «Солідарність» підтримав Іван Рибак.

«Я хочу звернути увагу Генеральної прокуратури, Служби безпеки України розглянути питання про халатну бездіяльність голови обласної адміністрації і відповідно вжити всіх заходів, аби припинити це безчинство на Буковині», – зауважив депутат.

Коментарі
  • Тому що немає коли! Він допомагає своєму зятю і Бурбаку займатись контрабандою і вирубкою лісу!)))

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини