Через численні скарги підприємців депутати хочуть заслухати на сесії керівників МКП «Реклама» та Інспекції з благоустрою

23.02.2017

Сьогодні під час сесії Чернівецької міської ради виступив підприємець Олег Семенко, який нарікав на те, що керівник МКП «Реклама» погрожує демонтувати його рекламні конструкції, на які він має усі дозволи. Більше того, за них він регулярно сплачує кошти в бюджет міста.

Та незважаючи на те, що створена і працює комісія з цього питання, а підприємець надіслав листи у міськраду, відповіді на які ще не має, в МКП «Реклама» чекати не збираються. Тому підприємець змушений був озвучити свою проблему на сесії міськради.

обшанський унгурянЦе далеко не перший випадок свавілля з боку директорів інспекції з благоустрою та МКП «Реклама» щодо чернівецьких підприємців. Але на усі попередні скарги чернівчан жодної реакції з боку міської влади не було. Тож відчуваючи певну безкарність та покровительство з боку Олексія Каспрука, директори цих двох комунальних підприємств Обшанський та Унгурян перетворили свої підприємства на певний «каральний інструмент» міської влади у боротьбі з неугодними підприємцями. Адже неодноразово і депутати, і прості чернівчани зазначали, що дії цих керівників зачасту вибіркові, і «своїх» вони не чіпають. А керівник МКП «Реклама» Тарас Унгурян взагалі має «конфлікт інтересів», адже окрім комунального підприємства очолює ще й приватну рекламну фірму.

пуршагаТож депутати висловили бажання заслухати керівників Інспекції з благоустрою та МКП «Реклама» на сесії міськради.

«Чернівчани часто нарікають на роботу інспекції з благоустрою та МКП «Реклама». І якщо керівники цих підприємств діють в межах чинного законодавства, то мають це робити щодо усіх, а не вибірково. Тому ми хочемо заслухати їх на сесії», – зазначив у коментарі ЗМІ голова фракції «Батьківщина» у міськраді Олександр Пуршага.

Коментарі
  • Два афериста-швондєра рейдерствують під кришуванням Каспрука!)))

    • Поки Олексій Павлович у руля, доки будуть на посаді ці двоє швондєра!!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини