Свободівці влаштували акцію протесту під Чернівецькою ОДА (фото, відео)

22.02.2017

протестАктивісти “Студентської Свободи” та небайдужі чернівчани вимагали від голови ОДА Олександра Фищука  прозвітувати як реалізовано ідеали Революції гідності.

Українці гинули на Майдані за краще життя в нашій країні. Проте за три роки після революції жодних змін не відбулось, – вважають протестувальники.

Учасники акції вимагали від Олександра Фищука вийти з кабінету до людей і розповісти як саме можновладці борються з корупцією на Буковині та чи відбулась люстрація колишніх владців.

Організатор протесту Денис Шутак під час промови наголосив: “Ця влада довела народ до зубожіння, тримає нас в стані очікування, коли на Сході щодня гинуть наші побратими. За три роки вони довели Україну до постійного відчуття війни, постійного пошуку коштів та кращого життя за кордоном. Ідеали Майдану не виконуються, колишні регіонали знову рвуться до влади, та найгірше є те, що «Народний фронт», який прийшов до влади на крові українців, знехтував довірою народу та наживається на війні».

Замість голови ОДА до пікетувальників вийшов керівник апарату адміністрації Олег Стецевич, який запропонував обговорити всі питання у приміщенні.

На що активісти відповіли: «Ми зараз би хотіли побачити пана губернатора, щоб саме він розповів про стан справ у області. Але бачимо, що він боїться вийти до людей, не зрозуміло чому».

Активісти порекомендували  Олександру Фищуку частіше зустрічатися з буковинцями та обговорювати наявні питання.

“Наступного разу ми не проситимемо, а прийдемо до кабінету і заставимо прозвітувати”, – додав Денис Шутак.

1487692257__dsc7349

1487692315__dsc7374

1487692279__dsc7453

Фото та відео: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини