У центрі Чернівців троє юнаків жорстоко побили та пограбували чоловіка (відео)

12.02.2017

напад

До поліції надійшло повідомлення про те, що вночі 28 січня біля парку Шиллера троє невідомих напали на чоловіка, побили його та відкрито заволоділи особистими речами.

Виїздом на місце події слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції поспілкувалася із заявником. Потерпілий – 26-річний  житель Чернівців повідомив поліцейським, що невідомі особи відібрали у нього мобільний телефон та грошові кошти.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до грабежу причетні троє жителів міста Заставна Чернівецької області. Двоє юнаків лиш досягли повноліття минулого року. Найстарший з нападників, 19-річний парубок, вже з’являвся на лаві підсудних за нанесення тілесних ушкоджень, – повідомляє відділ комунікації поліції в Чернівецькій області.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Наразі триває досудове розслідування. Зловмисникам вже оголошено підозру про вчинення кримінального правопорушення. На даний час до них обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини