Саакашвілі: Чернівці – одне з найгарніших міст світу (відео)

29.01.2017

СаакашвіліЛідер «Руху нових сил» Михайло Саакашвілі прийшов на передачу «Чернівці сьогодні» телеканалу «Чернівецький промінь» у вишиванці, котру придбав напередодні на «Калинівському ринку».

Політик розповів, під час відвідин ринку його вразило, як там мало покупців.

– Але якість продукції і сервісу, який надають ці люди, котрі з шостої ранку стоять на холоді, – досить висока. І більшість стоять без прибутку. Дуже гарні люди, але у них багато проблем, – сказав Саакашвілі.

Він також похвалився, що бачив відомі на весь світ весільні сукні, пошиті у Волоці. Навіть його друзі і Франції замовляли тут одяг для свого весілля.

Михайло Саакашвілі назвав Чернівці одним із найгарніших міст світу. Та щоб «розкрутити» його, потрібна відповідна державна політика.

– Обожнюю це місто, тут особлива енергетика. Але головне не це, я бачу людей і розумію, який потенціал у Чернівців, у Буковини, – пояснив політик.

Крім того, Саакашвілі поділився, що дуже хотів показати Чернівці своєму синові.

– Його привезла моя мама, і ми одразу ж пішли у Чернівецький національний університет. Це незабутні враження, моєму сину зараз одинадцять років, тож я вирішив, що резиденцію йому  треба подивитися саме у цьому віці, щоб запам’ятати на все життя, – розповів політик.

Джерело: “Чернівецький промінь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини